Beau Home Vazen

Bij de basis van een woonkamerinrichting denken de meeste mensen in eerste instantie toch wel aan de stijl van de meubels. Maar door slim gebruik te maken van accessoires kun je ook heel gemakkelijk de juiste stijl voor je woonkamer creëren. Bij Beau Home in Weert vind je in elk geval een uitgebreide collectie accessoires. Van vloerkleden en kussens tot behang en schelpenvazen en alles wat daartussen zit: de mogelijkheden in onze woonwinkel zijn enorm. Met name op het gebied van luxury living ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben schitterende accessoires om je woonkamer een moderne, luxueuze stijl mee te geven. Zo verander je je woonkamer gemakkelijk in een knusse en gezellige plek om te vertoeven.

Accessoires en kunst

Met kunst kun je natuurlijk alle kanten op. Neem eens een kijkje in onze stijlkamers in de winkel en ontdek wat voor soort kunst jou het meeste aanspreekt. Ga je voor de populaire nude fotografiekunst van tegenwoordig of neigt je smaak meer naar sfeervolle zwart-witprints? We hebben werken in de stijl van Cobra Art, Eric Kusters en Marc Lagrange in onze uitgebreide collectie. Ook behang wordt steeds vaker ingezet als de betaalbare vervanger van kunst aan de muur. Kies bij ons voor behang met opvallende prints en maak met een muur in de woonkamer een duidelijk statement.

Karpetten, schelpenvazen en meer

Ook voor sfeervolle karpetten, bijzondere verlichting, schelpenvazen of allerhande koraalaccessoires ben je bij Beau Home op de juiste plek beland. Wij helpen je graag om een mooie collectie samen te stellen. Breng daarom eens een bezoek aan onze woonwinkel in Weert en vraag om advies aan een van onze interieurstylistes.