Wabi Sabi, de nieuwe interieur stijl

Wabi-Sabi is iets wat je voelt, maar iets wat moeilijk te beschrijven is. De Wabi-Sabi interieurstijl kent geen regels. Het kan het beste worden omschreven als de schoonheid of kunst van imperfectie. Om te zien dat de dingen mooi zijn zoals ze zijn.

Uitgebreide mogelijkheden

Niet alleen de vorm van een bankstel bepaalt de stijl. Ook de gebruikte materialen en de kleur zijn een belangrijke factor bij het kiezen van een nieuwe bank. Zoek je naar een bankstel van stof of liever toch eentje van leer? En welke kleur bank past het beste bij de rest van je woninginrichting? Laat je adviseren door onze woningstylistes.

De meeste van onze banken zijn verder ook op maat te maken, zodat je altijd wel een bankstel vindt dat geschikt is voor jouw specifieke situatie. En met de juiste accessoires of andere bijpassende meubels maak je met je nieuwe woninginrichting een duidelijk statement.

Betaalbare collectie bankstellen

Wie heeft gezegd dat luxury living altijd duur moet zijn? Wij bieden bankstellen die aan alle kanten kwaliteit en topdesign uitstralen, maar tegelijkertijd ook gewoon zeer betaalbaar zijn. Kom eens kijken in onze showroom in Weert en laat je verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van design bankstellen. Kies een van de verschillende stijlkamers uit om direct de juiste sfeer te proeven en vraag om extra advies bij een van onze interieuradviseurs. Zeker weten dat je bij ons de stijl en sfeer voor je woning vindt waar je al zo lang naar op zoek was.