By eve

De sierlijke eenvoud van de lampen: By Eve, interieurverlichting bij Beau Home

Bij By Eve draait alles om de perfecte balans tussen elegantie en eenvoud. Laat je betoveren door de tijdloze charme van de BY EVE-collectie, die alles omvat van verleidelijke hanglampen tot verfijnde tafel- en wandlampen. Elk item wordt met de hand vervaardigd door vakmensen, die elke keer weer een uniek meesterwerk creëren door middel van mond geblazen glas.

Ontdek BY EVE bij Beau Home!

Wij zijn verheugd om dit Belgische merk te introduceren in onze showroom, waar u kunt genieten van de verfijnde schoonheid van hun interieurverlichting. Elk stuk is doordrenkt met de passie en expertise van oprichtster Sandra Peters, een gerenommeerde modeontwerpster die haar talent heeft overgebracht naar de wereld van interieurdesign.

 

Of u nu een modern appartement, een klassiek herenhuis of een eclectisch boetiekhotel bezit, de sierlijke eenvoud van BY EVE past perfect in elke ruimte. Laat uw interieur tot leven komen met de warme gloed van deze prachtige verlichting. BY EVE onderscheidt zich door de sierlijke eenvoud van de lampen, waardoor de materialen en vormen voor zich kunnen spreken. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor de meeste interieurs.

 

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door de tijdloze schoonheid van BY EVE. Samen streven we ernaar om nog meer mensen over de hele wereld te betoveren met de onweerstaanbare charme van BY EVE-verlichting.