Mart visser

Duurzaamheid in Stijl: Ontdek Kapri van Mart Visser bij Beau Home!

Welkom bij Beau Home, waar we je graag meenemen op een reis door de wereld van stijlvolle en duurzame interieurproducten. Vandaag lichten we graag het bijzondere merk Kapri van Mart Visser uit, een toonaangevend label dat design en duurzaamheid naadloos combineert.

alle voordelen van Karpi

Meer dan 35 Jaar Vakmanschap

Kapri van Mart Visser is het resultaat van meer dan 35 jaar vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Als familiebedrijf begonnen in Aalten, is Kapri uitgegroeid tot een wereldspeler met vestigingen in Nederland, India en China. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige karpetten, die niet alleen een lust voor het oog zijn maar ook een duurzame keuze vormen.

 

Missie van Duurzaamheid

Bij Kapri Group zien ze duurzaamheid als een essentieel onderdeel van hun missie. Oprichter en eigenaar Gert-Jan Dobbe formuleert het treffend: "De prijs moet net zo indrukwekkend zijn als het karpet zelf." Deze visie vertaalt zich naar volledig recyclebare karpetten, waarmee Kapri niet alleen streeft naar esthetische pracht, maar ook naar een kleinere ecologische voetafdruk.

 

Productie in Eigen Fabrieken

Kapri Group heeft productiefaciliteiten in Nederland, België, Turkije, India en China. Met moderne machinerie, digitale print en innovatieve weef-, tuft- en knooptechnieken, houden ze de productiekosten laag en blijven ze constant in beweging met de laatste trends.

 

Logistiek Meesterschap

Vanuit het strategisch gelegen magazijn in Aalten bedient Kapri Group klanten wereldwijd. Dankzij slimme distributieprocessen kunnen we bij Beau Home snel inspelen op jouw wensen. Onze ruime voorraad staat klaar om aan de vraag van onze klanten te voldoen, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

 

Een Cirkel van Duurzaamheid

Recyclen zit in het DNA van Kapri. Van het omranden en verkopen van stukken kamerbreed tapijt in de jaren '80 tot nu, waarin Kapri volledig recyclebare karpetten aanbiedt. De garens van deze karpetten worden opnieuw gebruikt, waardoor de cirkel van duurzaamheid bij Kapri meer dan rond is.

 

Bij Beau Home nodigen we je uit om deze prachtige, duurzame creaties van Kapri van Mart Visser te ontdekken. Laat je inspireren door stijl en draag bij aan een groenere toekomst, zonder concessies te doen aan luxe. Kom langs en ervaar de perfecte mix van design en duurzaamheid in onze showroom!