Eric Kuster Reseller Metropolitan Luxury collection

Eric Kuster design

Ontdek de onnavolgbare stijl van Eric Kuster in onze nieuwe showroom! Bij Beau Home in Weert heten we je van harte welkom om een unieke ervaring te beleven. In samenwerking met Eric Kuster Design hebben we een prachtige ruimte van ruim 150 m2 gecreëerd, waarin we het beste van Metropolitan Luxury presenteren. Kom langs en laat je onderdompelen in luxe, exclusiviteit en stijl, volledig afgestemd op de Hotel Chic woonstijl waar Eric Kuster bekend om staat. Klik hier voor een van onze fauteuils.

Ontdek binnen onze showroom een indrukwekkend assortiment aan meubels, verlichting, gordijnen en accessoires, allemaal ontworpen en geselecteerd door Eric Kuster zelf. Zijn onnavolgbare stijl combineert moeiteloos klassieke en hedendaagse elementen, met een vleugje Europees en internationaal design. Dit resulteert in een harmonieuze mix van tijdloze elegantie en moderne verfijning.

Of je nu een compleet interieurconcept zoekt of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, onze showroom biedt de perfecte omgeving om je te laten onderdompelen in de wereld van Eric Kuster. Onze ervaren en gepassioneerde interieuradviseurs staan klaar om je te begeleiden en te inspireren bij het creëren van je eigen Luxury Living-ruimte.

Bij Beau Home geloven we dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van je persoonlijkheid en levensstijl. Daarom streven we ernaar om je exclusieve en hoogwaardige interieurproducten aan te bieden die zorgen voor een sfeervolle en comfortabele leefomgeving. Met onze nieuwe Eric Kuster Showroom brengen we deze visie tot leven en nodigen we je uit om het zelf te ervaren.

Je bent van harte welkom om vrijblijvend onze showroom in Weert te bezoeken. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Laat je inspireren door de prachtige collectie van Metropolitan Luxury en ontdek hoe je jouw interieur naar een hoger niveau kunt tillen. Bij Beau Home staan wij klaar om je te helpen jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Klik hier voor een van onze fauteuils.

Play Video