Interieuradvies professioneel & deskundig

Wat is er nu leuker dan uw woonkamer of complete huis opnieuw in te richten? Maar waar en hoe begint u dan?

Maakt u zich geen zorgen als u zelf niet goed weet hoe u uiteindelijk het gewenste droominterieur krijgt

Schakel hiervoor gewoon hulp in van de professionele woonstylisten van Beau Home. Wij beschikken over zeer veel ervaring in het geven van woon- en interieuradvies.

Gratis 2D Interieuradvies

Interieuradvies professioneel & deskundig

Wat is er nu leuker dan uw woonkamer of complete huis opnieuw in te gaan richten? Maar waar en hoe begint u dan?

Maakt u zich geen zorgen als u zelf niet goed weet hoe u uiteindelijk uw gewenste droominterieur krijgt.

Schakel hiervoor gewoon hulp in van de professionele woonstylisten van Beau Home. Wij beschikken over zeer veel ervaring in het geven van woon- en interieuradvies.

Gratis 2D Interieuradvies

Interieur adviespakketten

Bij een interieuradvies heeft u bij ons de keuze uit een drietal adviespakketten.

Zo kunt u helemaal zelf bepalen op welke manier u uw gewenste woonkamerinrichting vormgeeft.

GRATIS

GRATIS

€150,-

€750,-

Interieuradvies Pakket Bronze

Dit pakket is ons instapmodel voor gratis interieuradvies. Ideaal voor iedereen die net iets meer wil dan alleen een winkel binnenlopen en het gesprek aangaan met een verkoper.

Bij dit pakket maakt u vooraf een afspraak met ons en wordt u in de winkel geadviseerd door een van onze medewerkers die werkelijk alles weet over styling en de laatste interieurtrends. We denken mee met zaken als de materiaal en kleurkeuzes. En we  luisteren naar datgene wat u belangrijk vindt in uw interieur.

Aan dit pakket zijn geen kosten verbonden.

✓ Advies voor kleur en materiaal
✓ Professionele hulp
✓ Een antwoord op al uw vragen

* Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden

Interieuradvies Pakket Silver

Dit pakket is geschikt voor als u bij ons al in de winkel bent geweest en bijvoorbeeld een bank heeft gezien. Om er zeker van te zijn dat die bank past in uw woonkamer kiest u voor pakket Silver.

Wij tekenen deze bank dan voor u in (met de hand of op de iPad) zodat we inzichtelijk maken of de bank ook daadwerkelijk in de ruimte past. Hoe zit het met de hoek van de bank (linksom of rechtsom), welke andere meubels staan er in de ruimte: met dit soort zaken kunnen wij u perfect helpen.

✓ 2D Tekening van bank op schaal
✓ Kleur advies en materiaal advies
✓ Bankstel ingetekend op maat

Dit pakket wordt gratis aangeboden en duurt ongeveer 1 tot 2 uur.

* Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden

Interieuradvies Pakket Gold

Wilt u nog net even wat meer service en advies bij de keuze voor uw complete woninginrichting? Kies dan voor ons pakket Gold.

Dit pakket is perfect geschikt als u zich echt wilt laten inspireren door alle mogelijkheden die er zijn op interieurgebied.

U maakt vooraf een afspraak bij ons en we ruimen daar ongeveer 2,5 tot 3 uur tijd voor in.

Tijdens dit gesprek ontbreekt er helemaal niets en gaan we kijken naar de verschillende opties en mogelijkheden voor uw woning. Zoals welke kleur op de muur wilt u en welke materialen en meubels passen daar goed bij. Uiteraard zit hier ook een moodboard met een kleurenimpressie bij

Wij bieden u dit alles aan in een mooie offerte. De kosten voor dit pakket bedragen eenmalig €150,- (deze komen te vervallen als u een aankoop doet vanaf €499,-)

✓ 2D Ontwerp
✓ Professioneel advies
✓ Tekening van een complete woonkamer inclusief kasten, tafels en zithoek

* Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden

Interieuradvies Pakket Diamond

Wilt u het meest complete interieuradvies van ons ontvangen? Kies dan voor pakket Diamond. Dit pakket bevat alles van de voorgaande pakketten, maar hier maken we er ook een professionele 3D-tekening bij in SketchUp. Dit pakket zal ongeveer een dagdeel duren bij ons in de winkel

We steken flink wat tijd in dit interieuradvies, zodat u het plan uiteindelijk perfect visueel voor ogen krijgt. Ook maatwerk is hierbij mogelijk, bijvoorbeeld door te kiezen voor speciaal op maat gemaakte kast of andere meubels. De kosten van dit pakket bedragen €750,-. (Deze vervallen als u een aankoop doet bij ons vanaf €12.500,-).

✓ Moodboard
✓ Volledig 2D en 3D Ontwerp
✓ Professioneel advies

* Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden