interieuradvies

Er is niets zo leuk om uw woonkamer of complete huis opnieuw in te richten. Het is daarbij voor de meeste mensen wel prettig om er een beetje hulp bij te krijgen. Bij Beau Home in Weert kun je dan ook terecht voor professioneel interieuradvies. Wij beschikken over woonstylistes met veel ervaring op het gebied van het geven van interieuradvies. Met hun hulp krijg je uiteindelijk de woonkamer of inrichting die perfect bij jouw smaak past.

Je eigen digitale moodboard

Beau Home heeft een aantal eigen interieuradviseurs in huis. Zij helpen je bij het bedenken en ontwerpen van een woonplan. Na een kort intakegesprek sturen onze stylistes je gewapend met een camera de winkel in. Vervolgens maak je foto’s van allerlei meubels en stijlen die je aanspreken. Op basis daarvan ontstaat er een digitaal moodboard waarmee onze stylistes verder aan slag gaan. Door de combinatie van jouw zojuist ontdekte woonstijl en de plattegrond van de ruimte krijg je vervolgens een duidelijke tekening van hoe het zou kunnen worden. Daarbij is er ook nog een 3D-presentatie mogelijk zodat je als het ware alvast door je eigen kamer kunt lopen. Het digitale moodboard werkt ook ideaal als jij en je partner bijvoorbeeld een compleet andere smaak op het gebied van interieur hebben. Jullie maken dan namelijk allebei een eigen moodboard waarna de stylistes vervolgens aan de slag gaan om die zo goed mogelijk te combineren.

Maak een afspraak voor een interieuradvies

Wil je ook een professioneel interieuradvies krijgen voor je woonkamer? Maak dan snel een afspraak met een van onze woonadviseurs. Deze gaat dan samen met je aan de slag om een prachtige leefomgeving in huis te creëren.