Lookbook: onze sfeervolle stijlkamers

Er wordt ons vaak gevraagd weke stijl meubels we verkopen in onze woonwinkel te Weert. Allereerst is dat te omschrijven met de term luxury living. Onze complete collectie bestaat uit meubels en accessoires die een warme, luxueuze en moderne uitstraling hebben. Toch weet dan nog lang niet iedereen meteen wat we bedoelen. Misschien dat de foto’s op deze website al een tipje van de sluiter doen oplichten? Maar om een nog beter beeld te krijgen van onze stijl is het altijd slim om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel.

Stijlkamers op basis van kleur en thema

Onze meubelwinkel hebben we grotendeels onderverdeeld in stijlkamers. Die stijlkamers zijn allemaal ingericht op basis van een thema en/of een kleur. Zo zie je in één oogopslag een complete inrichting, voorzien van meubels, vloerkleden, schilderijen en sierkussens. De kamers nodigen stuk voor stuk uit om in te gaan zitten. Zo kun je direct de sfeer die we met onze kamers willen uitstralen proeven.

 

Serene rust

We hebben verschillende stijlkamers ingericht, zoals gezegd elk met een eigen thema of kleur. De kamers hebben daarbij de naam van verschillende Franse steden meegekregen. Naar onze mening passen die benamingen perfect bij datgene wat we met onze stijlkamers willen uitstralen. Er gaat namelijk veelal een serene rust van uit.  Zo hebben we stijlkamers met namen als Saint Vivien, Saint Tropez en Saint Silvestre. Neem gerust eens een kijkje in onze woonwinkel en laat de sfeer en het gevoel van onze stijlkamers rustig op u inwerken.

Saint Vivien room

Saint Tropez room

Saint Silvestre room

Saint Raphael room

Saint Quintin room

Saint Odele room

Saint Maxim room

Saint Louis room

Saint Julien room

Saint Faith room