Meubelwinkel Roermond

Welkom bij Beau Home - Jouw meubelwinkel in de omgeving van Roermond met Hotel Chique Stijl

Bij Beau Home, dé meubelwinkel van Weert, vind je een uitgebreide collectie designmeubelen om jouw woning te transformeren in een moderne, warme en luxueuze oase. Onze unieke stijl wordt het beste omschreven als "Hotel Chique," waarbij we streven naar betaalbare luxe voor iedereen. Hoewel onze thuisbasis in Weert ligt, heten we ook graag klanten uit Roermond van harte welkom!

Meubelzaak Beau Home Roermond

Onze sfeervolle meubelzaak is gevestigd aan de Roermondseweg 109 in Weert, Limburg, en is geopend van maandag tot en met zondag. (zondag met uitzondering van de maanden juli & augustus)

Kom langs in onze showroom waar je kunt genieten van een uitgebreid assortiment voor een moderne woninginrichting. Onze collectie bestaat uit:

  • Bankstellen, hoekbanken en fauteuils
  • Eetkamertafels met moderne eetkamertafelstoelen
  • Kasten & salontafels
  • Slaapkamers en slaapkameraccessoires
  • Een uitgebreide collectie woonaccessoires zoal karpetten, designlampen & kussens

In onze meubelwinkel staat een enthousiast team van adviseurs voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droominterieur. En om jouw winkelervaring nog completer te maken, bieden we je overheerlijke koffie aan!

Een enthousiast Team

Wanneer je een bezoek brengt aan onze meubelwinkel in Weert maak je direct kennis met een enthousiast team en adviseurs die je graag verder helpen bij het inrichten van je woning of slaapkamer.

Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken over het eindresultaat van uw droominterieur. Tevens is Beau Home ook vaak te vinden in het woonblad van Stijlvol wonen

Dus kom vandaag nog langs bij Beau Home, de meest hotel chique meubelwinkel in Weert, en ontdek hoe wij jouw interieur dromen werkelijkheid maken. En ook jij, inwoner van Roermond, bent van harte welkom om onze uitgebreide collectie te ervaren!