Moome: exclusief verkrijgbaar bij Beau Home

In onze woonwinkel in Weert heb je een ruime keuze als het aankomt op designmeubels. In verschillende stijlkamers laten we zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van luxury living. We combineren banken, tafels, vloerkleden en allerhande accessoires van uiteenlopende merken met elkaar om de mooiste woonoplossingen aan je te laten zien. Een van de merken die we op deze pagina vol trots aan je willen presenteren is Moome.

Betaalbaar design

We doen er bij Beau Home alles aan om aan onze klanten luxueuze, warme en vooral betaalbare designmeubelen te kunnen bieden. Een merk dat perfect bij die gedachte aansluit is het Belgische Moome. Dit designlabel staat voor compact en betaalbaar hedendaags design. Het is een perfect merk voor mensen die precies weten wat ze willen en dat in huis ook willen uitstralen. Moome levert hoge kwaliteit meubels en accessoires die eigenzinnig en tegelijkertijd tijdloos zijn.

Topontwerpers

Moome werkt met een aantal topontwerpers, die zowel uit eigen land als uit het buitenland komen. Dit team van ontwerpers bestaat uit een combinatie van gevestigde namen zoals Hans Daalder en Studio Segers aangevuld met een aantal frisse, jonge talenten. De meubels en accessoires worden in een eigen fabriek vervaardigd van de beste materialen en het merk doet geen concessies op het gebied van comfort en kwaliteit.

Ook benieuwd naar de collectie meubels en accessoires van het merk Moome? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Weert zodat je met eigen ogen al het moois kunt aanschouwen.

Stijlkamers met elk een eigen thema of kleur

De verschillende stijlkamers in onze showroom hebben allemaal een eigen thema of kleur die centraal staan. Bijzonder is verder ook zeker de algehele uitstraling van onze woonwinkel met onder andere bamboe en een hoge lampencluster. Hiervoor deed Ralph Nouwen, de eigenaar van Beau Home, op Bali inspiratie op. Hij wist deze stijl en sfeer heel goed door te vertalen naar de unieke woonwinkel in Weert waar het thema luxury living centraal staat. Interieurshoppen is bij ons dan ook echt een beleving die je zeker moet ervaren.