Over Beau Home

Bij Beau Home in Weert kun je terecht voor designmeubelen die stuk voor stuk sfeer uitstralen. Onze stijl is het best te omschrijven als luxury living. Je merkt het meteen als je een stap in onze winkel zet: bij Beau Home draait het allemaal om het creëren van een moderne, warme en tevens luxueuze sfeer. Maar wij vinden het ook gewoon belangrijk dat design betaalbaar blijft. Zodat iedereen thuis kan genieten van zijn of haar eigen luxury living sfeer.

Jarenlange ervaring

Beau Home mag dan een nieuw concept zijn, de medewerkers van Beau Home hebben de afgelopen jaren hun sporen verdiend op woon- en interieurgebied. Het zijn stuk voor stuk professionals die elke dag met plezier jou willen helpen om je specifieke woonvraag op te lossen. De sfeer in de winkel en tussen de collega’s onderling is altijd informeel en dat merk je als klant ook meteen aan de gezellige sfeer die er heerst. Loop eens binnen en vraag (onder het genot van een heerlijke kop koffie) een van onze stylistes om een passend interieuradvies.

Duidelijke visie

We hebben een duidelijke visie op interieur en design en volgen de wereldwijde trends op de voet. We vinden het belangrijk om overal in de winkel het geheel van kleur en vorm goed toe te passen. Met behulp van diverse stijlkamers creëren we verschillende sferen die het voor jou als klant makkelijk maken om een goed beeld te vormen van de uiteenlopende mogelijkheden.