Over Beau Home een duidelijke visie op interieur

Bij Beau Home in Weert kun je terecht voor designmeubelen die stuk voor stuk sfeer uitstralen. Onze stijl is het best te omschrijven als luxury living. Je merkt het meteen als je een stap in onze winkel zet: bij Beau Home draait het allemaal om het creëren van een moderne, warme en tevens luxueuze sfeer. Maar wij vinden het ook gewoon belangrijk dat design betaalbaar blijft. Zodat iedereen thuis kan genieten van zijn of haar eigen luxury living sfeer. Combineer je bezoek aan onze meubelwinkel met een uitstapje.

ERVARING & VISIE Jarenlange ervaring

Beau Home mag dan een nieuw concept zijn, de medewerkers van Beau Home hebben de afgelopen jaren hun sporen verdiend op woon- en interieurgebied. Het zijn stuk voor stuk professionals die elke dag met plezier jou willen helpen om je specifieke woonvraag op te lossen. De sfeer in de winkel en tussen de collega’s onderling is altijd informeel en dat merk je als klant ook meteen aan de gezellige sfeer die er heerst. Loop eens binnen en vraag (onder het genot van een heerlijke kop koffie) een van onze stylistes om een passend interieuradvies.

DUIDELIJKE VISIE:
We hebben een duidelijke visie op interieur en design en volgen de wereldwijde trends op de voet. We vinden het belangrijk om overal in de winkel het geheel van kleur en vorm goed toe te passen. Met behulp van diverse stijlkamers creëren we verschillende sferen die het voor jou als klant makkelijk maken om een goed beeld te vormen van de uiteenlopende mogelijkheden.

Play Video

Showroom beau home Weert

Stap binnen in onze betoverende Hotel Chique meubel- en interieurwinkel in Weert, waar elke hoek doordrenkt is met tijdloze elegantie en verfijnde luxe. Zodra je onze winkel betreedt, wordt je omarmd door een sfeer van grandeur en stijl. Elk meubelstuk, elke stoffering en ieder decoratief element is met uiterste zorg gekozen om een weelderige ambiance te creëren, doordrenkt met een chique allure.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te leiden door onze prachtige collecties, samengesteld met een scherp oog voor detail en een diepgewortelde passie voor tijdloze esthetiek. Ontdek onze luxe bankstellen gehuld in zijdezachte stoffen, schitterende lampen die een warm licht werpen op hotel chique eettafels, en bijzettafels die kunst en functionaliteit naadloos verenigen.

Bij ons draait alles om het creëren van een unieke ervaring, waar je niet alleen meubels koopt, maar een reis maakt door een wereld van verfijning en klasse. Laat je inspireren door de pracht van onze collecties en breng een vleugje tijdloze schoonheid in je huis. Welkom in een wereld waar luxe en stijl samenkomen, alleen in onze Hotel Chique meubel- en interieurwinkel.Of je nu op zoek bent naar een fauteuil om de leeshoek te accentueren of een verfijnde dressoir voor uw eetkamer, wij bieden een exclusieve selectie die de zintuigen prikkelt en de verbeelding inspireert. Elk meubelstuk vertelt een verhaal van vakmanschap en elegantie, en brengt een vleugje hotelchique in jullie eigen huis.

Dompel je onder in een wereld van weelderige luxe en verfijning, waar je niet alleen meubels aanschaft, maar ook een tijdloze en klassieke ervaring beleeft. Ontdek de kunst van elegant wonen in onze Hotel Chique meubel- en interieurwinkel, waar uw dromen van een weelderig thuis werkelijkheid worden. Combineer je bezoek aan onze meubelwinkel met een uitstapje.

Play Video
Play Video