INTERIEUR ADVIEZEN

Lees hier meer informatie over onze interieuradviezen

Samen halen we het beste uit jouw interieur

Bij Beau Home kun je een geweldige ervaring verwachten. Ons doel is om jou te verrassen met prachtige meubels die perfect passen binnen de woonstijl van jouw keuze. En hoe bereiken we dat? Met gepast advies! Het goede nieuws is dat je altijd zonder afspraak bij ons kunt binnenlopen om je te oriënteren of om advies te vragen. Als je een ingepland adviesgesprek hebt, zorgen we zelfs voor een 2D-tekening.

Ons interieuradviesgesprek is vooral geschikt als je op zoek bent naar een complete inrichting. Als je alleen een nieuwe bank, eetkamertafel of nieuwe stoelen nodig hebt, ben je natuurlijk ook van harte welkom binnen onze showroom in Weert, zonder afspraak. We helpen je graag verder!

 

Om je zo goed mogelijk advies te kunnen geven, waarderen we het als je wat tijd investeert in de voorbereiding. Meet thuis de ruimte op die je wilt vullen met meubels en noteer de maten van je huidige meubels. Zo krijgen we een eerste indruk van de mogelijkheden. Verstrek daarnaast enkele gegevens via de mail wanneer je een gesprek plant. Kleurvoorkeuren, interesse in specifieke meubels/producten, de ruimte waar de meubels geplaatst worden, en indien mogelijk een plattegrond zijn handige informatie voor ons. Op die manier kunnen we je het best mogelijke advies geven.

 

Bij Beau Home staan we klaar om je te helpen jouw ideale interieur tot leven te brengen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te begeleiden bij het maken van prachtige keuzes voor jouw woonruimte.