Projecten Beau Home een duidelijke visie op onze projecten

Bij Beau Home in Weert kun je terecht voor designmeubelen die stuk voor stuk sfeer uitstralen. Onze stijl is het best te omschrijven als luxury living. Je merkt het meteen als je een stap in onze winkel zet: bij Beau Home draait het allemaal om het creëren van een moderne, warme en tevens luxueuze sfeer. Maar wij vinden het ook gewoon belangrijk dat design betaalbaar blijft. Zodat iedereen thuis kan genieten van zijn of haar eigen luxury living sfeer.

ERVARING & VISIE Jarenlange ervaring

Beau Home mag dan een nieuw concept zijn, de medewerkers van Beau Home hebben de afgelopen jaren hun sporen verdiend op woon- en interieurgebied. Het zijn stuk voor stuk professionals die je elke dag met plezier willen helpen om je specifieke woonvraag op te lossen. De sfeer in de winkel en tussen de collega’s onderling is altijd informeel en dat merk je als klant ook meteen aan de gezellige sfeer die er heerst. Loop eens binnen en vraag (onder het genot van een heerlijke kop koffie) een van onze stylistes om een passend interieuradvies.

DUIDELIJKE VISIE:
We hebben een duidelijke visie op interieur en design en volgen de wereldwijde trends op de voet. We vinden het belangrijk om overal in de showroom het geheel van kleur en vorm goed toe te passen. Met behulp van diverse stijlkamers creëren we verschillende sferen die het voor jou als klant makkelijk maken om een goed beeld te vormen van de uiteenlopende mogelijkheden.

Project België

Zie hier project België, het perfecte hotel chique interieur.

Zoals de meeste grote projecten die Beau Home doet is deze klant ook weer bij ons binnen gekomen voor een compleet nieuwe inrichting. De opdrachtgever had net een nieuwe keuken in de woning laten plaatsen en daar moest het nieuwe interieur naadloos op gaan aansluiten. Op basis van een 2D tekening die bij Beau Home wordt gemaakt, (klik hier voor de voorbeelden) zijn we met de bewoners de meubels gaan uitzoeken voor hun nieuwe inrichting.

Toen het duidelijk was welke meubels het gingen worden zijn we de stalen bij elkaar gaan leggen. De wens van de opdrachtgever was een warm en luxueus interieur. Aan de hand van de foto's is te zien dat die warmte zeker is gerealiseerd. Door middel van bijpassende accessoires en een organisch vloerkleed is deze woning helemaal omgetoverd tot een hotel chique hoogstandje.

Wilt u ook uw woning een complete make-over geven? Plan dan nu uw afspraak in!

Project Eric Kuster - Weert

Hier zien we het indrukwekkende project Eric Kuster - Weert, een naadloze samensmelting van Eric Kuster-meubels en de weelderige elegantie van Beau Home.

Net als vele andere grootschalige projecten die Beau Home uitvoert, benaderde deze klant ons voor een volledige herinrichting van hun ruimte. Met behulp van een 2D-tekening, die door Beau Home wordt gecreëerd (2d), gingen we samen met de bewoners op zoek naar de perfecte meubels om hun nieuwe leefomgeving te verwezenlijken.

Nadat de keuze voor de meubelstukken was gemaakt, begonnen we met het combineren van de stalen om de gewenste sfeer te creëren. De opdrachtgever had een duidelijke visie: een warm en luxueus interieur. Zoals te zien is op de foto's, is deze warmte met verve tot leven gebracht. Door zorgvuldig gekozen accessoires en een luxe stijl is deze woning getransformeerd tot een waar hoogtepunt van hotelchique stijl.

Wilt u ook uw huis een complete transformatie geven? Aarzel dan niet om nu een afspraak te maken! Bij Beau Home staan we klaar om uw dromen om te zetten in werkelijkheid en uw leefruimte te veranderen in een oase van stijl en comfort, geheel volgens uw wensen en voorkeuren. Laat ons uw interieurwensen vervullen en uw huis omtoveren tot een meesterwerk van design en luxe. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat er mogelijk is voor uw eigen huiselijke paradijs.

Foto: Dorien Ceulemans - “Stijlvol Wonen” - © DPG Media N.V.”.

Project Eindhoven

Zie hier project Eindhoven, een perfecte samenwerking tussen de opdrachtgever en Beau Home.

Deze opdrachtgever is bij Beau Home binnengekomen voor een compleet nieuw interieur. Van de eetkamer, woonkamer, slaapkamer tot aan de lounge set die buiten staat. Samen met de bewoners hebben wij een 2D tekening gemaakt zoals deze te zien is onder onze interieur pakketten. (klik hier)

Na dit gesprek zijn we samen met de opdrachtgevers in de showroom gaan kijken welke meubels aan hun wensen en eisen voldeden. Na uiteindelijk alle meubels te hebben uitgezocht en met de stoffen een passend moodboard te hebben gemaakt zijn we aan de keuzes uitgekomen die we hier naast kunnen zien. En al zeggen we het zelf, dit is een geslaagd project!

Wilt u ook uw woning een complete make-over geven? Plan dan nu uw afspraak in!

Hotel chique project Limburg

Zie hier project Hotel Chique Limburg, een perfecte combinatie tussen hotel chique en landelijk.

Deze klant had al een mooie landelijke woning, alleen wilden ze hier een vleugje luxe aan toevoegen. Doormiddel van warme kleuren en luxe prints zoals op de fauteuils creëerden we een prachtig geheel. Door middel van een custom-made inbouw kast is de televisie mooi weggewerkt en kan de ruimte eromheen goed benut worden als opbergruimte.

Door de grote ramen in de keuken speelde lichtinval bij deze woning een grote rol, de materialen kregen door het kunstlicht een mooie, rijke uitstraling, maar ook niet geheel onbelangrijk was hoe de materialen in het daglicht oogde. In de rest van de woning zijn niet veel grote raampartijen te vinden, vandaar dat er in de rest van woning veel met kunstlicht werd gewerkt.

Wilt u ook uw woning een complete make-over geven? Plan dan nu uw afspraak in!