Stoelen en fauteuils

Of je nu op zoek bent naar stoelen voor in de eetkamer of een fauteuil voor in de woonkamer: bij Beau Home in Weert zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij bieden een ruim assortiment stoelen en fauteuils met een moderne en tegelijkertijd sjieke uitstraling. Onze luxury living stijl wordt door velen gewaardeerd, niet in de laatste plaats door de zeer gunstige prijsstelling. In de showroom van Beau Home te Weert vind je dan ook steevast betaalbare designstoelen waarmee je je woonkamer in een handomdraai een flinke upgrade meegeeft. Van armstoelen met een draaifunctie tot aan een eetkamerstoelcollectie van merken als Passe Partout en Mobitec.

Enkele voorbeelden

Kies voor echte eyecatchers

Natuurlijk is het belangrijk dat een stoel of fauteuil functioneel is en het juiste zitcomfort biedt. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat je met een stoel of fauteuil een echte eyecatcher in huis plaatst. Zodat bij binnenkomst direct alle ogen erop gericht zijn. Bij het bepalen van onze collectie hebben we goed gekeken naar de grote ontwerpers en de keuze gemaakt voor stoelen die aan die stijl en uitstraling voldoen.

Stoelen en fauteuils koop je bij Beau Home

We hebben een betaalbare collectie designmeubelen.

  • Onze specialisatie is meubels met een luxury living uitstraling.
  • Onze stylistes helpen je bij het maken van de keuze van je interieurstijl.
  • Je doet inspiratie op in onze ingerichte stijlkamers.
  • Wij geven je professioneel advies.
  • Je geniet bij ons van een prettige, informele sfeer.

Breng eens een bezoek aan onze showroom in Weert en schaf stoelen en fauteuils aan die perfect geschikt zijn binnen jouw woonstijl.