Eetkamertafels

Eettafels: de collectie van Beau Home in Weert is zeer uitgebreid als het op tafels aankomt. Onze tafels zijn allemaal voorzien van een luxe designuitstraling, of zoals we dat graag noemen: luxury living. Maar waar de topmerken doorgaans de hoofdprijs vragen voor hun meubelstukken, is de collectie designtafels van Beau Home juist uiterst betaalbaar geprijsd. Zo kun je dus toch de stijl waar je zo van houdt in huis halen. Voor onze collectie hebben we goed gekeken naar welke designtafels op dit moment populair zijn en ervoor gezorgd dat we vergelijkbare exemplaren in onze stijlkamers konden plaatsen.

Tafels voor in de eetkamer

Of je nu gezellig vrienden hebt uitgenodigd om bij je te komen eten of graag met je gezin elke dag samen aan tafel wilt zitten: een eettafel die luxe en stijl uitstraalt, mag daarbij zeker niet ontbreken. Maar een tafel om aan te eten moet niet alleen mooi zijn om naar te kijken. Het is ook belangrijk dat je comfortabel van je maaltijden kunt genieten. Onze eettafelcollectie bestaat dan ook uit een groot aantal exemplaren die kwaliteit, comfort en vooral luxury living uitstralen.

Salontafels en bijzettafels

Maar ook een salontafel of bijzettafel behoort bij ons tot de mogelijkheden. Bezoek onze showroom in Weert eens en neem een kijkje in de verschillende stijlkamers die we stijlvol hebben ingericht. Zeker weten dat je daar één of meerdere tafels ziet die perfect in je interieur zullen passen. Vind je het juist lastig om te bepalen welke tafel voor jouw woning geschikt is? Vraag dan advies aan een van onze interieurstylistes.